Budapest is szerepel egy kínai romantikus vígjátéksorozatban, Love actually (2017)

szerkesztette ezt: February 12 itt: Ajánló
Love actually / Igazából szerelem feliratos kínai romantikus vígjátéksorozat 45 perc

image

A sorozat hivatalos ajánlója:

Budapest is megjelenik egy népszerű kínai tévésorozatban, ráadásul nem más városként, hanem önmagaként – ami rengeteg kínai turistát is vonzhat a magyar fővárosba, így a filmesek munkáját a Korda Stúdió partnereként a Magyar Turisztikai Ügynökség is segíti. A forgatási helyszínek között szerepel a Liszt Ferenc repülőtér, a Groupama Aréna, a Dorottya Palace, a Gozsdu-udvar bárjai, a New York Kávéház, a Halászbástya étterem, az Operaház és egy Andrássy úti luxusüzlet is, de Egerben és Gödöllőn is vesznek fel pár jelenetet.

Forgatnak az operaháznál:

image

Budapest az egyik helyszíne a Ren Jian Zhi Wei Shi Qing Huan 2.-nek, az angolul Love Actually (Igazából szerelem) címen futó kínai sorozatnak. 70 fős stáb utazott Budapestre, és a hazájukban sztároknak számító, énekesként is közismert főszereplők, Csen Csiao-en és Tung Tavej. Együtt több mint két hétig forgattak a magyar fővárosban. A Qinghuan (Joe Chen) egy karrierista nő, aki nagy sikereket ér el. Karrierjére összpontosít, és nagyon keményen dolgozik az életcéljainak elérése érdekében. Ding Renjian (Tong Da Wei) egy informatikus mérnök, aki nap mint nap inkább ösztönösen cselekszik. A pillanatnak él, és megpróbálja élvezni azt, amit az élet nyújt. Amikor Qinghuan találkozik Renjian-val, nagyon különböznek egymástól, de mindketten nagyon elfoglaltak. Vajon rájönnek-e, hogy több közös van bennük, mint gondolták? A sorozatot Chen Ming Zhang rendezte.

Miután a sorozat a hazájában igen sikeres, a magyar vonatkozású részeknek akár 400-500 milliós nézettségük is lehet. Ez sok potenciális turistát is jelent, a népszerű műsorok helyszínei mostanában kedvelt úti célpontok. A projektbe a Korda Stúdió partnereként a Magyar Turisztikai Ügynökség is beszállt, szerintük "a filmes turizmus élénkítése nemcsak a kreatív ipar számára, de a beutazóforgalom növelése szempontjából is nagy jelentőségű". Az eredeti tervek szerint Prágában forgatták volna a filmet, de a főszereplőt és a vezető producert meggyőzve sikerült elérni, hogy átírják a forgatókönyvet.

image

image

image

Források:

http://www.origo.hu/teve/20161024-budapest-mint-turisztikai-celpont-egy-kinai-romantikus-sorozatban.html

http://www.dramapanda.com/2017/02/love-actually.html
Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.
Sherlock Gnomes | Agatha Christies Poirot | El Príncipe del Rap